Radno Vreme:
Radnim danima: 9-22h
Subota: 9-15h
Nedelja: 9-15h

Pitajte Nas za savet:

Vaše Ime:

Vaš Email:

Poruka Glasi:

Sta Vam je najbitnije kod fitnes kluba?

Treneri
Sprave
Cena
Higijena
Blizina kluba
Ambijent


Postanite Član

Posvećenost vežbačima i stalna prisutnost trenera je nešto po čemu se razlikujemo od ostalih fitnes klubova. Često su saveti trenera u vezi vežbanja i programi vežbi koje vam sastavljaju treneri Vaš dodatni trošak. Međutim, u našem klubu uz članarinu dobijate kompletno objedinjenu uslugu.

Cenovnik:

400 din. - 1 termin
2100 din. - 8 termina u toku jednog meseca
2600 din. - 12 termina u toku mesec dana
2390 din. za srednjoškolke i studentkinje za mesec dana neograničenog vežbanja
2200 din. 12 treninga u toku jednog meseca za srednjoškolke i studentkinje
2900 din. mesec dana neograničenog vežbanja
5000 din. - 12 vođenih treninga
Individualni treninzi - u dogovoru sa trenerom. Informacije možete dobiti telefonom ili na licu mesta u prostorijama kluba
• Besplatni probni trening iskoristite kao priliku da sami ocenite našu stručnost.


VOĐENI TRENIG:
Vodjeni treninzi u fitnes centru “Element“, predstavljaju najoptimalniji odnos cene i kvaliteta usluge. On podrazumeva samostalan rad klijenta, uz potpuno specifičan, demonstriran i visoko kvalitetan trening, osmišljen od strane naših trenera, u cilju postizanja visokih individualnih ciljeva. Određenim testiranjem, merenjima, procenjujemo trenutno stanje vežbača, nakon čega se izrađuje plan rada. Merenja i testiranja se ponavljaju nakon 6-8 nedelja kontinuiranog rada u cilju provere rezultata treninga. Sa pravom se može reći da se ovakav vid usluge može nazvati i polu-individualni trening. Kardio program je neograničen, i termini se ne zakazuju.

INDIVIDUALNI TRENING:
Individualni trening predstavlja najefikasniji vid treninga, koji ima za cilj postizanje najboljih rezultata pod stručnim vođstvom visoko kvalifikovanih trenera. Sistem rada koji se primenjuje podrazumeva stalno prisustvo trenera (jedan na jedan), sporovođenje programa osmišljenog prema specifičnim karakteristikama i ciljevima vežbača, i relaksaciju na kraju svakog treninga. Pre početka korišćenja ove usluge neophodno je uraditi inicijalni intervju sa trenerom, na kome se određuju ciljevi, metode treninga, opšta pravila rada i uslovi saradnje, da bi se izbegle sve kasnije nedoumice. Takođe se vrše određena testiranja, merenje i procena trenutnog zdravstvenog i opšteg fizičkog stanja klijenta. Testiranja se nakon izvesnog vremena ponavljaju u skladu sa praćenjem napretka i drugih parametara fizičkog stanja klijenta.

SAMOSTALNI TRENING:
Dame koje se odluče na ovu kategoriju usluge, dobijaju tri vođena treninga, kroz koje će biti osposobljene za rad na svim spravama koje su na raspologanju u našem centru. Nakon toga imaju mogućnost potpuno samostalnog vežbanja ili sprovođenja programa dnevnog, odnosno mesečnog tipa, osmišljenih i prikazanih od strane naših trenera. Kardio program je ograničen na 30minuta, jedino se u dogovoru sa trenerom može produžiti.


Kako postati član:

Članovi kluba mogu biti iskljucivo dame svih životnih dobi.

Pozivom na telefon (zbog trenutnih tehnickih problema sa linijom u funkciji je 011/344-14-01) 011/3448-197 i razgovorom sa trenerom se možete dodatno informisati i ili odlučite se da iskoristite mogućnost probnog termina tokom kojeg biste se uverili u kvalitet naše usluge. Probni trening nije obavezno zakazivati, dovoljno je da dodjete u prostorije kluba i treneru napomenete da biste želeli da iskoristite uslugu "besplatnog probnog treninga". Tokom probnog termina ste slobodni da prikupite više informacija i na taj način se upoznate sa prednostima koje nudimo.

Adresa kluba:
Sinđelićeva ulica, Sinđelićevo sokače br.1a, Vračar
InfoTel. kluba je 011/3448-197Share

Preporučite nas Vašim prijateljima...

Email Vašeg prijatelja: Vaše ime:


© BGAutentik    ;    Ukupno Poseta: 215163       Danas: 21       Juče: 105