Radno Vreme:
Radnim danima: 9-22h
Subota: 9-15h
Nedelja: 9-15h

Pitajte Nas za savet:

Vaše Ime:

Vaš Email:

Poruka Glasi:

Sta Vam je najbitnije kod fitnes kluba?

Treneri
Sprave
Cena
Higijena
Blizina kluba
Ambijent


Zašto Mi

Fitnes centar nmm "ELEMENT" nalazi se u centru grada, na Vračaru, na ekskluzivnoj i pristupačnoj lokaciji. Locirani između Kalenić pijace i Vukovog spomenika, ali pritom izolovani od gradske buke, svojim prostorom predstavljamo veoma pogodan i intiman ambijent za uživanje svih benefita fitnesa i rekreacije.

Klupske prostorije se nalaze iznad nivoa zemlje, sa umirujućim pogledom na park. Klimatizovane su, dobro provetrene i omogućavaju da se osećate prijatno i komforno. O higijeni kluba posebno vodimo računa te se trudimo da je uvek mirisno i čisto.

Za fitnes centar nmm "ELEMENT" filozofija wellness života je pojam i krajnji cilj. Naši članovi nisu vrhunski sportisti već dame i devojke koje žele da u svom životu imaju kontrolu nad sobom, svojim telom i zdravljem."

Premise kluba su:

Stručnost
Komfor
Intimnost
Toplina
Prilagodenost lepšem polu
Ljubaznost

• Treneri su diplomirani profesori fizičkog vaspitanja.
• Oprema je vrhunska - proizvođač "Technogym".


Moguće je:

Dame su u mogućnosti da izaberu:

Samostalni trening u okviru mesečnih članarina*
Vođeni trening
Individualni trening


*Politika kluba je, da članice koje se opredele za opciju samostalnog treniranja u okviru ponuda mesečnih članarina, osposobimo za samostalni trening. Sa njima radimo na edukaciji sprovođenja različitih metoda treninga sadržanih u programima, koji su im na raspolaganju potpuno besplatno. Sve vežbe iz programa naši treneri demonstriraju, terminološki objasne i na kraju isprate ispravnost izvođenja istih. "Share

Preporučite nas Vašim prijateljima...

Email Vašeg prijatelja: Vaše ime:


© BGAutentik    ;    Ukupno Poseta: 215163       Danas: 21       Juče: 105