Pravilnik kluba

 1. Članice su u obavezi da treniraju u čistim patikama i adekvatnoj sportskoj opremi.
 2. Lična higijena se podrazumeva, članica koja ugrožava trening ostalih članica usled sopstvenih loših navika biće isključena iz kluba.
 3. Zabranjeno je ostavljati stvari u svlačionici, izuzetak čine obuća i jakne.
 4. Upotreba ormarića je obavezna, ne oduzimajte komfor ostalim članicama. Klub ne odgovara za nestale i ukradene stvari ukoliko niste postupili po pravilniku klub.
 5. Poštujte ostale članice i budite kolegijalne, nedopustivo je odmaranje na spravama nakon završene serije. Obavezno ustanite i ustupite mesto članici koja čeka svoj red.
 6. Obavezno je vraćanje tegova i sprava u položaj i mesto na kome ste ih i zatekle pre upotrebe.
 7. Ključeve od ormarića vraćati treneru, nikako ih ne čuvati kod sebe prilikom treninga. Ako se dogodi da ključić slučajno ponesete sa sobom iz teretane, ljubazno ga vratite prilikom sledećeg dolaska.
 1. Za uslove u kojima trenirate u našem fitnes klubu odgovoran je trener, poštujte ga i ne menjajte ih na svoju ruku bez njegovog odobrenja.
 2. Za bilo kakvu povredu vaših prava obratite se treneru u smeni koji će se potruditi da reši vaš problem.
 3. Prilikom upisa, odnosno pre uplate članarine u našem fitnes klubu, obavezno pročitati na koje usluge prema cenovniku imate pravo.
 4. Članice treniraju na sopstveni rizik i odgovornost , te da u slučaju eventualnog narušavanja zdravlja ili povrede nastale usled bavljenja sportskom aktivnošću, klub i članovi organa kluba nisu odgovorni za naknadu eventualnih troškova lečenja i ostalih vidova štete.
 5. Obavezno pročitati pravilnik ponašanja, jer naknadne povrede istog vode ka opomeni i isključenju iz kluba.

 

Sa poštovanjem
Vaš sportski centar Fitness klub Element

Pratite nas

011/34-48-197

063/83-07-564

 

Sinđelićeva ulica, Sinđelićevo sokače br.1 a, Vračar
(u blizini Vukovog spomenika i Kalenić pijace)