Trenažni programi

Fitnes klub “Element”

nudi tri vrste trenažnog programa: Individualni trening, Vođeni trening i Samostalni trening

Individualni trening

Individualni trening predstavlja najefikasniji vid treninga, koji ima za cilj postizanje najboljih rezultata pod stručnim vođstvom visoko kvalifikovanih trenera. Sistem rada koji se primenjuje podrazumeva stalno prisustvo trenera (jedan na jedan), sporovođenje programa osmišljenog prema specifičnim karakteristikama i ciljevima vežbača, i relaksaciju na kraju svakog treninga. Pre početka korišćenja ove usluge neophodno je uraditi inicijalni intervju sa trenerom, na kome se određuju ciljevi, metode treninga, opšta pravila rada i uslovi saradnje, da bi se izbegle sve kasnije nedoumice. Takođe se vrše određena testiranja, merenje i procena trenutnog zdravstvenog i opšteg fizičkog stanja klijenta. Testiranja se nakon izvesnog vremena ponavljaju u skladu sa praćenjem napretka i drugih parametara fizičkog stanja klijenta.

fitnes-klub-element-sa-trenerom
fitnes-klub-element-vodjeni-treninzi

Vođeni trening

Ovi treninzi, predstavljaju najoptimalniji odnos cene i kvaliteta usluge. Podrazumeva samostalan rad klijenata, uz potpuno specifičan, demonstriran i visoko kvalitetan trening, osmišljen od strane naših trenera, u cilju postizanja visokih individualnih ciljeva. Određenim testiranjem, merenjima, procenjujemo trenutno stanje vežbača, nakon čega se izrađuje plan rada. Merenja i testiranja se ponavljaju nakon 6-8 nedelja kontinuiranog rada u cilju provere rezultata treninga. Sa pravom se može reći da se ovakav vid usluge može nazvati i polu-individualni trening. Kardio program je neograničen, i termini se ne zakazuju.

Samostalni program

Tri vođena treninga, kroz koje ćete biti osposobljeni za rad na svim spravama koje su na raspologanju u našem centru. Nakon toga postoji mogućnost samostalnog vežbanja ili sprovođenja dnevnog programa, odnosno mesečnog tipa, osmišljenih i prikazanih od strane naših trenera. Kardio program je ograničen na 30minuta, jedino se u dogovoru sa trenerom može produžiti.

fitnes-klub-element-na-spravi

Neka ova godina bude godina kada ćete zaista ispuniti neku od svojih želja
Pogledajte bolje

Pratite nas

011/34-48-197

063/83-07-564

 

Sinđelićeva ulica, Sinđelićevo sokače br.1 a, Vračar
(u blizini Vukovog spomenika i Kalenić pijace)